Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 14 Травня 2024, 08:50

Криворізька загальноосвітня школа I-III ступенів №61 КМР ДО

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

                                                   
ДИВОВИЖНИЙ УЇК-ЕНД
Хоча Харків — сучасний мегаполіс, такий неосяжний, таємничий, затишний, чудовий, він захоплює, дивує, вражає, іноді шокує, але все одно у ньому є місця, де особливо відчуваєш, наскільки давнє, загадкове та надзвичайно цікаве це місто !

Тож якщо ви засиділися вдома, то беріть приклад з учнів Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 та вирушайте на дивовижний уїк-енд до Харкова!

     У місті наші учні відвідали мальовничий еко-парк Фельдмана, де побачили велику кількість птахів та диких тварин. На території еко-парку Фельдмана можна познайомитися із могутніми левами й тиграми, величними ведмедями та веселими мавпами, тендітними фламінго, милими альпака та ще багатьма іншими тваринками й птахами .

    Програма подорожі була насичена, адже після еко-парку діти відвідали один з найкращих парків України - харківський «Діснейленд»! Парк Горького – це справжня візитівка міста, улюблене місце відпочинку місцевих мешканців та гостей з усієї країни. Колесо огляду, канатна дорога, тематичні зони, кафе та безліч атракціонів на будь-який смак - ось що на вас тут очікуватиме.

   Наступною локацією подорожі став сад імені Т.Г.Шевченка. Такого Міського Саду немає в жодному місті України. Після реконструкції, сад Шевченка по-новому засяяв своїми інсталяціями, фонтанами, пам'ятниками і крутими ландшафтними композиціями. Тепер - це улюблене місце не лише харків'ян ... а навіть дрібних лісових мешканців.

І фінальною локацією подорожі, яку підкорили учні став аквапарк «Джунглі». Зараз він вважається найбільшим критим аквапарком на всій території України. Це справжні тропіки серед міста з водоспадами, невеликими струмками, густими зеленими заростями, високою температурою та вологістю повітря загальною площею 4000 кв.м.
   Як ви мабуть здогадалися, то незадоволених учнів та педагогів після такого дивовижного уїк-енду не лишилося. Надзвичайно круто, коли екскурсія має не лише розважальний, але і пізнавальний характер!
Годі нам розповідати, пропонуємо мерщій переглянути фото з місця подій!
      
    
 
Переглядів: 72 | Дата: 07 Жовтня 2021

                                                   
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЕКСКУРСІЯ - краще один раз побачити, ніж сто разів почути!
   Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Якщо вибір життєвого шляху нав’язаний батьками, вчителями чи ровесниками, або ж пов’язаний лише із матеріальними перспективами, людина не зможе реалізуватися як особистість. Тому так важливо враховувати унікальні таланти, нахили дитини та розвивати їх.
   Оптимальним способом направити учнів та допомогти їм із вибором професії є профорієнтаційна екскурсія. Вона допомагає молодому поколінню розширити кругозір про сфери професійної діяльності майбутніх фахівців та має величезний емоційний вплив на підлітка, який безпосередньо контактує з представником професії, захопленим своєю справою. 
   Саме з метою активізації професійного самовизначення школярів, розвитку пізнавальної активності та розширення кругозору про світ професій учнівська молодь Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 відвідала Автотранспортний фаховий коледж Криворізького національного університету, де побувала на екскурсії "Школа безпечного руху". Цей коледж єдиний заклад фахової передвищої освіти у Криворізькому промисловому регіоні, що готує кваліфікованих фахівців автотранспортного профілю за різноманітними освітньо-професійними програмами.
    В ході екскурсії діти із зацікавленістю слухали викладачів, спостерігали, спробували самостійно підключити електрообладнання автомобіля за допомогою макету, розглядали запчастини різних видів автомобільного транспорту та фотографувалися на їх фоні.
    Організована екскурсія "Школа безпечного руху" виявилася інформативною і пізнавальною для майбутніх випускників і пройшла напрочуд динамічно та конструктивно. У ході екскурсії учні мали змогу поставити питання щодо подальшого вступу і навчання в коледжі та отримати на них вичерпні відповіді.
    Ми вдячні керівництву коледжу за те, що робить крок назустріч майбутнім абітурієнтам, проводячи подібні екскурсії. Впевнені вони допоможуть школярам у виборі майбутньої професії!
      
Переглядів: 75 | Дата: 07 Жовтня 2021

       

Підсумки міського етапу акції "День юного натураліста" (за випискою з протоколу):
Учнівські колективи КЗШ № 37 (керівник Сергієнко О.Ю.), 110 (керівник Мельникова Н.А.) - ІІІ місце;
Учнівські колективи КЗШ №45 (керівник Крижанівська М.С.), №48 (керівник Кудашева В.Л.), №61 (керівник Верешко Л.І.), НВК "ЗНЗ-ТЛ" (керівник Висоцька Г.М.) - ІІ місце;
Колектив КПНЗ "Станція юних натуралістів Тернівського району" КМР - І місце

 
Переглядів: 63 | Дата: 04 Жовтня 2021


А ви знали, що творити добро — це круто та легко? 

Протягом вересня місяця 2021 року учні Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 , їх родини та весь колектив, долучилися до Всеукраїнської благодійної акції «Монетки дітям: 25 здавай - дітям допомагай» за ініціативи благодійного фонду «Таблеточки» та Національного банку України. 
Таблеточки
Національний банк України
#монеткидітям
Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу майже рік тому, але у багатьох з нас вони й досі лежали у скарбничках без діла. А кожні 25 копійок — це крок назустріч одужанню для онкохворих дітей .

Нам було приємно спостерігати з яким завзяттям колектив школи взявся допомагати збором монет номіналом 25 копійок: заохочували не тільки однокласників, але й друзів, батьків та вчителів. Пластикові пляшки для збору монет знаходились в кожному класі, де всі охочі мали змогу поповнювати цю благодійну скарбничку. Ці неймовірні відчуття, коли директор, заступники, вчителі та технічний персонал були також активними учасниками і приносили кожну знайдену монетку до школи, щоб перетворити її на благодійну допомогу.
Уявіть собі: нам вдалося зібрати
1 135, 20 грн (одну тисячу сто тридцять п'ять гривень 20 копійок) монетками.  Кошти вже переведено до благодійного фонду «Таблеточки» (фото квитанції додається).
Ось так разом наш освітній заклад зробив свій внесок у боротьбу зі страшним недугом, котрий не обирає вік. Дякуємо кожному, хто долучився до цієї акції, ви дивовижні люди, які знають, що кожна монета — це маленький крок до великої перемоги! 
       
Переглядів: 66 | Дата: 30 Вересня 2021

    
"Зібратися разом - це початок. Триматися разом - це прогрес. Працювати разом - це успіх!" ©️Генрі Форд
Найкращий, найсучасніший, найкреативніший та успішний колектив Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 сьогодні радіє, адже отримав чергову нагороду за високий рівень організації методичної роботи з педагогічними кадрами та представлення кращих практик діяльності закладу! 
Кожен з нас - дивовижна та унікальна Особистість і частинка потужної команди Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 61! Так круто, кожен ранок прокидатися з думкою, що на тебе чекають люди, які на «одній хвилі» разом з тобою. 
Вітаємо з нагородою наш любий педагогічний колектив!
Бажаємо ще більше незрівняних перемог!
 
Переглядів: 92 | Дата: 27 Вересня 2021

     Цікаво та видовищно пройшов районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура"). Рої куреня імені Кирила Розумовського (Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61) взяли активну участь в основних та додаткових видах змагань.
Кожний конкурс вимагав від учасників не тільки мужності,сміливості,інтелекту, але й дисциплінованості та злагодженості дій членів рою.
Вміння долати природні та штучні перешкоди рої показали на етапі "Смуга перешкод", де долали і "болото", і переправлялись через умовний яр паралельними мотузками, навісною переправою, "маятником" та по колоді.
Свої розумові здібності юні "джури" демонстрували в конкурсі "Відун". Саме таку назву мало випробування для знавців історії козацтва та українського війська з найдавніших часів і до наших днів.
Вміння швидко орієнтуватись на місцевості, передавати повідомлення своїм товаришам молоді козаки мали змогу показати при проходженні змагання "Пластун".
Проявити кмітливість члени роїв мали нагоду, взявши участь у конкурсі з першої домедичної допомоги «Рятівник».
Окрім навичок та вмінь наші рої отримали заряд бадьорості, азарт боротьби та відчули командний дух гри. Нехай переможе сильніший!
 
Переглядів: 66 | Дата: 24 Вересня 2021

                               

Ні для кого не секрет, що в слові «МИР» лише 3 букви, але наскільки глибокий сенс. 2️⃣1️⃣ вересня 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ року запам’ятається нам не просто днем, а святкуванням Міжнародного дня миру!
Без миру не має спокійного життя, сну, відпочинку просто буття. Це настільки важливо, що навіть діти це розуміють. І хочуть жити в мирі та злагоді як в сім’ї так і в школі, як з друзями так і з дорослими.
Міжнародний День Миру у Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61  пройшов енергійно, цікаво та змістовно. 
Для учнів 1-4-х класів була проведена info-хвилинка за темою «МИР очима дітей».  ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Дата: 21 Вересня 2021

                  

Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно – ось як проходив традиційний осінній ярмарок у Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №61!

Мета заходу – зібрати кошти на створення творчо-дозвіллєвого куточка для школярів. Ця прекрасна мета об’єднала сотні небайдужих людей: учнів, їх батьків та педагогів. Ще від самого ранку діти несли із собою різноманітну смакоту, приготовлену вдома, креативно запаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання. 

Мета заходу – зібрати кошти на створення творчо-дозвіллєвого куточка для школярів. Ця прекрасна мета об’єднала сотні небайдужих людей: учнів, їх батьків та педагогів. Ще від самого ранку діти несли із собою різноманітну смакоту, приготовлену вдома, креативно запаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання.  ... Читати далі »

Переглядів: 71 | Дата: 21 Вересня 2021

Колектив Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 61 має свою надзвичайну суперсилу! І ми зараз не тільки про вміння навчати і виховувати дітей, а про щеплення від COVID-19. Наш колектив свідомо стоїть на захисті здоров’я, як учнівського, так і оточуючих, тому із задоволенням долучаємось до Національного конкурсу для шкіл «Вакциновані й відкриті», що проводиться за підтримки Міністерства охорони здоров’я https://www.facebook.com/moz.ukr спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні https://www.facebook.com/UNICEFUkraine та магазином електроніки й аксесуарів «Цитрус» https://www.facebook.com/citrus.ua
Ми безперечно розуміємо, що зараз настав час змін, час, коли потрібно обирати здоров’я і виховувати дітей в безпечному просторі - це взаємна відповідальність працівників закладів освіти. Тому офіційно заявляємо, що ми ВАКЦИНОВАННІ (понад 80% працівників) І ВІДКРИТІ (завдяки вакцинації колектив школи має можливість стабільно працювати в умовах карантину, надаючи якісні освітні послуги, зберігаючи при цьому своє життя і здоров’я, здоров’я своїх близьких та учнів).

Переглядів: 86 | Дата: 13 Вересня 2021

Цікаво, весело та насичено з 06.09.2021р. по 10.09.2021р. пройшов Олімпійський тиждень в Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61. 
Щоб  навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності вчитель фізичної культури Вікторія Котар разом із роєм "Отамани" організувала відкриття квест-гейму "Спортивний Апокаліпсис", що містив різноманітні ігри, естафети, руханку-флешмоб та змагання між учнями.
Всі учні змагалися гідно, доклали максимум зусиль, саме завдяки такому ентузіазму кожної з команд, наші змагання були більше схожі на дружній поєдинок. Своїм командам допомагали однокласники, які підтримували дружню атмосферу і всіляко намагалися вселити надію на перемогу кожному з гравців! ... Читати далі »

Переглядів: 81 | Дата: 12 Вересня 2021

« 1 2 ... 10 11 12
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz