Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 15 Травня 2024, 18:05

Криворізька загальноосвітня школа I-III ступенів №61 КМР ДО

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

08:48
ДИВОВИЖНИЙ УЇК-ЕНД
                                                   
ДИВОВИЖНИЙ УЇК-ЕНД
Хоча Харків — сучасний мегаполіс, такий неосяжний, таємничий, затишний, чудовий, він захоплює, дивує, вражає, іноді шокує, але все одно у ньому є місця, де особливо відчуваєш, наскільки давнє, загадкове та надзвичайно цікаве це місто !

Тож якщо ви засиділися вдома, то беріть приклад з учнів Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 та вирушайте на дивовижний уїк-енд до Харкова!

     У місті наші учні відвідали мальовничий еко-парк Фельдмана, де побачили велику кількість птахів та диких тварин. На території еко-парку Фельдмана можна познайомитися із могутніми левами й тиграми, величними ведмедями та веселими мавпами, тендітними фламінго, милими альпака та ще багатьма іншими тваринками й птахами .

    Програма подорожі була насичена, адже після еко-парку діти відвідали один з найкращих парків України - харківський «Діснейленд»! Парк Горького – це справжня візитівка міста, улюблене місце відпочинку місцевих мешканців та гостей з усієї країни. Колесо огляду, канатна дорога, тематичні зони, кафе та безліч атракціонів на будь-який смак - ось що на вас тут очікуватиме.

   Наступною локацією подорожі став сад імені Т.Г.Шевченка. Такого Міського Саду немає в жодному місті України. Після реконструкції, сад Шевченка по-новому засяяв своїми інсталяціями, фонтанами, пам'ятниками і крутими ландшафтними композиціями. Тепер - це улюблене місце не лише харків'ян ... а навіть дрібних лісових мешканців.

І фінальною локацією подорожі, яку підкорили учні став аквапарк «Джунглі». Зараз він вважається найбільшим критим аквапарком на всій території України. Це справжні тропіки серед міста з водоспадами, невеликими струмками, густими зеленими заростями, високою температурою та вологістю повітря загальною площею 4000 кв.м.
   Як ви мабуть здогадалися, то незадоволених учнів та педагогів після такого дивовижного уїк-енду не лишилося. Надзвичайно круто, коли екскурсія має не лише розважальний, але і пізнавальний характер!
Годі нам розповідати, пропонуємо мерщій переглянути фото з місця подій!
      
    
 
Переглядів: 73 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz