Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 14 Травня 2024, 23:34

Криворізька загальноосвітня школа I-III ступенів №61 КМР ДО

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

                                    
Одним з напрямів розвитку закладу освіти є постійне впровадження новітніх навчальних тенденцій в освітній процес. Тому команда Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 постійно долучається до заходів, які дозволяють бути завжди в курсі новітніх освітніх методик, програмних розробок та апаратних технологій. Цього разу це була ХІІІ Міжнародна виставка "Інноватика в сучасній освіті", яка є найбільшою і найвпливовішою презентацією освітніх досягнень та інновацій в Україні.

  «Інноватика в сучасній освіті» – це масштабний професійний захід в освітньому середовищі нашої країни, спрямований на обговорення нагальних проблем, обмін практикою впровадження сучасних педагогічних інновацій та рішень, спілкування між виробниками засобів навчання та їх безпосередніми користувачами, професійна платформа для контактів освітян та науковців. 

   Вкотре скарбничка нагород та досягнень нашого закладу освіти поповнилась новою відзнакою: дипломом за активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес!

    Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» - завжди очікуваний захід, адже в розрізі нашої школи він є майданчиком для презентації освітніх матеріалів і досвіду, обговорення проєктів та спілкування з освітянами всього світу.
  Щиро вітаємо весь колектив Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 61 із успішною участю у цьому заході та з новою відзнакою!
   
 
Переглядів: 68 | Дата: 27 Жовтня 2021

                                                        
22.10.2021 відбулося засідання Ради з проведення конкурсу "Громадський бюджет - 2022".

     Проєкт №5 #Хімія_for_life (матеріально-технічне забезпечення кабінету хімії, КЗШ №61) успішно пройшов оцінку експертних груп та допущений до голосування.
Попереду ще один важкий етап - ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТИ.
Друзі, учні та колектив нашої школи дуже сподівається, на Вашу підтримку!
Голосування розпочнеться в 00:00 25.10.2021.

 
Переглядів: 64 | Дата: 27 Жовтня 2021


Шановні батьки та учні!
У зв'язку із переходом Дніпропетровської області до червоної зони епідемічної небезпеки та через зростання кількості хворих на СОVID-19 з 19 жовтня 2021 року
освітня діяльність Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №61 здійснюватиметься за допомогою технологій дистанційного навчання.
Доступ до уроків організовано відповідно до розкладу занять та дзвінків.
Це останній навчальний тиждень перед початком осінніх канікул, тож ми переконані, що загальними зусиллями, разом зможемо подолати будь-які труднощі, а вимушені заходи безпеки допоможуть зберегти здоров'я нам та нашим близьким!
Слідкуйте за додатковою інформацією! Будьте здорові!
Переглядів: 62 | Дата: 27 Жовтня 2021

 Наша Anastasia Mateyko - президент шкільного дитячого об'єднання "ДИВО" Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 13 жовтня 2021 року відвідала засідання ради лідерів міської Асоціації дитячих об'єднань м.Кривого Рогу. І не просто відвідала, а взяла активну участь у розробці нового мега-крутого міського проєкту лідерів учнівського самоврядування!

І наші #суперлідери РАЙОННА СПІЛКА ДИТЯЧИХ ОБ'ЄДНАНЬ "ТЕРНОЦВІТ" Єлизавета Васильєва, Анастасія Матейко, Катерина Коляда, Єлизавета Прокопенко стали активними учасниками ради, як завжди, енергійно генерували ідеї, креативно вирішували поставлені завдання та долучились до розробки цьогорічного міського лідерського проєкту.
   
    
Переглядів: 65 | Дата: 18 Жовтня 2021

                                               
День захисника України – це привід ще раз висловити шану і подяку тим, хто зі зброєю в руках став на захист нашої Батьківщини, волонтерам, лікарям, військовим капелана.
До Дня захисника України та Дня українського козацтва – у Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу була проведена виховна година "Нескорені долею". Її метою стало формування в учнів розуміння понять:
«єдність»;
«цілісність»;
«незалежність»;
«герой»;
«патріот»;
«захисник»
та почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни.
В деяких класах пройшли «Козацькі забави», де учасники брали активну участь в різних конкурсах, демонстрували свою кмітливість та вміння в естафетах. 
Шановні захисники України!
Ви - ті, хто завжди стоїть на сторожі нашого спокою та благополуччя. Ви - ті, хто не боячись, вступає в бій за першим покликом своєї країни, ті, хто широкою спиною закриває від усіх негараздів. Тож нехай звучать для вас слова подяки просто за те, що ви є!
 Наші учні з усією щирістю дитячої душі бажають захисникам України сил і здоров’я, щастя і благополуччя, мужності і стійкості, невичерпної енергії і миру! Адже мир – це Добро, а Добро завжди перемагає!
          
 
Переглядів: 69 | Дата: 18 Жовтня 2021

Сповнені сил і запалу "ДИВО-лідери" Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 вриваються у новий навчальний рік!
Попереду багато справ та ще більше ДИВОвижних перемог!
     
  
Переглядів: 75 | Дата: 12 Жовтня 2021

                                  
БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ
"ПІДТРИМАЄМО БОЙОВИЙ ДУХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ!"
Напередодні Дня Захисника України учнівський, батьківський та педагогічний колектив Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 долучилися до щорічної благодійної акції "Підтримаємо бойовий дух військовослужбовців".

Акція проводиться з метою підтримки Криворізьких військовослужбовців, що перебувають в зоні ООС.

Об'єднавшись учні, педагоги, батьки зібрали та передали 20-ть посилок, що містили продукти харчування та засоби особистої гігієни організаторам благодійної акції - представникам Криворізької міської профспілкової організації #Солідарність. Кожна посилка є символічним подарунком до свят, аби солдати відчули частину родинного тепла!

Особливий презент – це листи, дитячі малюнки, оберіги від учнів школи для військовослужбовців з подяками за мужність і захист, з побажаннями миру й скорішого щасливого повернення додому.
Дана благодійна акція дала змогу об’єднати різних людей - і тих, хто чує звуки пострілів, захищаючи Україну, і тих, хто своїми словами, працею, творчістю, намагається підтримати, допомогти та зарадити.

Висловлюємо щиру подяку всім учням та їх батькам, які відгукнулися і взяли посильну участь у благодійній акції, що стала хвилею доброти та милосердя і торкнулася душі кожного з її учасників. А з-поміж всіх, найактивнішими виявилися колективи 1-Б, 3-Б, 4-А та 8-Б класів!

Сердечно вітаємо військовослужбовців з наступаючим справжнім святом сили духу, самовідданості, лицарства, благородства й усіх тих моральних якостей, якими володіють справжні визволителі й захисники рідної землі. Зичимо міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди, мирного неба і гарного настрою!
Ми прагнемо, щоб наші воїни, які несуть службу, знали, що про них пам’ятають і чекають їх живими та здоровими. Слава вільній і незалежній Україні!
  
Переглядів: 73 | Дата: 12 Жовтня 2021


8 жовтня 2021 року в Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 61 були проведені заходи присвячені Всесвітньому дню психічного здоров’я (World Mental Health Day), який відзначається з 1992 року за ініціативою Всесвітньої федерації психічного здоров’я: «Осінні секрети хорошого настрою», «Ми кмітливі першачки», «Наші емоції», «Позитивне мислення та вчинки – запорука відмінного емоційного здоров’я!» .
Основною метою даних заходів було збереження і примноження психічного здоров'я всіх учасників навчально-виховного процесу шляхом формування здорового способу життя: формування оптимального режиму розумової та трудової діяльності, підтримання душевного спокою, необхідності відмовитися від шкідливих звичок, навичок контролювати свої емоції і протистояти стресогенним навантаженням. Адже психологічне здоров'я — це важлива складова частина здоров'я людини, а особливо дитини і багато чинників впливають на психологічне становлення та розвиток школяра і формують його психічне здоров’я.
Позитивний настрій – найголовніше в житті. Саме оптимізм не дозволяє впасти в депресію, нервувати через дрібниці, які руйнують імунітет, впливають на внутрішні відчуття, від яких залежить здоров’я.

       
Переглядів: 77 | Дата: 08 Жовтня 2021

МИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО IІ-ГО МІЖНАРОДНОГО УРОКУ ДОБРОТИ!
4 жовтня 2021 року учні та педагоги Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 долучилися до проведення «ІІ Міжнародного уроку доброти», присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин. 
Ініціатор заходу - благодійний фонд «Щаслива лапа» Happy Paw за підтримки Міністерства освіти Міністерство освіти і науки України.

Вчителі підготували для здобувачів освіти багато цікавинок, використовуючи під час занять інтерактивні форми і методи роботи: дискусію, роботу в групах, «Мозковий штурм», «фотоквест», «Мікрофон», «Коло ідей», диспут, екскурсії та інші. Учні активно долучилися до обговорень, мали можливість поділитися своїм життєвим досвідом допомоги тваринкам . Поговорили про ставлення до тварин, вегетаріанство, про проблему безпритульних котів і собак. Познайомилися із чинними правовими нормами, що стосуються захисту тварин від жорстокого поводження з ними.

Гаслом «уроків доброти» є гуманність і милосердя до пухнастиків. Уроки доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин є нагадуванням про те, що це наші друзі, сусіди по планеті .
Ви тільки уявіть собі! У нашій школі за один день було проведено 17 уроків доброти у 1-11-х класах.

Доброта - одна з найголовніших людських чеснот. Добрі вчинки приносять щастя, покращують фізичний стан і лікують душу, а також допомагають зберегти в собі кращі якості характеру.
«Бережіть у собі людину!». Добро повертається! Доброта - шлях до успіху і довголіття.
     
    
Переглядів: 74 | Дата: 07 Жовтня 2021

                                                   
ПООБІЦЯЛИ І ВИКОНАЛИ! 
Для багатьох учнів шкільна перерва є найулюбленішим проміжком часу. Перерва, під час якої діти релаксують та спілкуються між собою, стає своєрідною школою життя, де пізнаються основи спілкування та розуміння кожної особистості. Під час перерви школа завжди нагадує бджолиний вулик, у якому кипить життя: кожен робить щось для себе, але у всіх єдина ціль – пізнавати одне одного та відпочити від розумової активності. 

Від того наскільки глибоко діти зможуть переключитися з навчальної діяльності на другу – динамічну, ігрову, залежить знімання фізичного і розумового напруження, підвищення емоційного тонусу організму, збереження працездатності на уроках і здоров’я дитини в цілому. 

З метою забезпечння учням комфортних умов проведення вільного часу в приміщенні школи було облаштовано спеціальні лаунж-зони з м'якими меблями та розвиваючими килимами. Організація шкільного простору для комфортного відпочинку учнів стала можлива завдяки збору коштів під час осіннього благодійного ярмарку. 
А всі, хто взяв активну участь у нашому ярмарку точно пам'ятають, що кошти ми збирали саме на облаштування рекреаційних лаунж-зон для наших учнів.

Кошти зібрали, пообіцяли і зробили, тепер наші дітки насолоджуються ще більш приємною затишною атмосферою у навчальному закладі. 
Радіють діти і радіємо ми, адже впевнені, що створення такого комфортного середовища забезпечуватиме формування фізичного, психічного, духовного здоров’я наших школярів!
   
     
Переглядів: 68 | Дата: 07 Жовтня 2021

« 1 2 ... 9 10 11 12 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz