Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 15 Травня 2024, 19:34

Криворізька загальноосвітня школа I-III ступенів №61 КМР ДО

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

08:41
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЕКСКУРСІЯ
                                                   
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЕКСКУРСІЯ - краще один раз побачити, ніж сто разів почути!
   Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Якщо вибір життєвого шляху нав’язаний батьками, вчителями чи ровесниками, або ж пов’язаний лише із матеріальними перспективами, людина не зможе реалізуватися як особистість. Тому так важливо враховувати унікальні таланти, нахили дитини та розвивати їх.
   Оптимальним способом направити учнів та допомогти їм із вибором професії є профорієнтаційна екскурсія. Вона допомагає молодому поколінню розширити кругозір про сфери професійної діяльності майбутніх фахівців та має величезний емоційний вплив на підлітка, який безпосередньо контактує з представником професії, захопленим своєю справою. 
   Саме з метою активізації професійного самовизначення школярів, розвитку пізнавальної активності та розширення кругозору про світ професій учнівська молодь Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 відвідала Автотранспортний фаховий коледж Криворізького національного університету, де побувала на екскурсії "Школа безпечного руху". Цей коледж єдиний заклад фахової передвищої освіти у Криворізькому промисловому регіоні, що готує кваліфікованих фахівців автотранспортного профілю за різноманітними освітньо-професійними програмами.
    В ході екскурсії діти із зацікавленістю слухали викладачів, спостерігали, спробували самостійно підключити електрообладнання автомобіля за допомогою макету, розглядали запчастини різних видів автомобільного транспорту та фотографувалися на їх фоні.
    Організована екскурсія "Школа безпечного руху" виявилася інформативною і пізнавальною для майбутніх випускників і пройшла напрочуд динамічно та конструктивно. У ході екскурсії учні мали змогу поставити питання щодо подальшого вступу і навчання в коледжі та отримати на них вичерпні відповіді.
    Ми вдячні керівництву коледжу за те, що робить крок назустріч майбутнім абітурієнтам, проводячи подібні екскурсії. Впевнені вони допоможуть школярам у виборі майбутньої професії!
      
Переглядів: 76 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz