Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16 Травня 2024, 06:18

Криворізька загальноосвітня школа I-III ступенів №61 КМР ДО

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


23.11.2021 в Криворізькій загальноосвітній школі № 61 було здійснено монтаж та запуск в роботу пункт роздачі питної води у відповідності до умов Договору.
   Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 — це не тільки якісна освіта з раннього дитинства, але і дбайлива турбота про наших улюблених учнів! 
    Завдяки міському проєкту «Чиста вода — здорове майбутнє» наші учні тепер мають можливість у будь-який час втамувати спрагу й набрати води із собою у чисті пляшечки, що дають їм батьки.
    Вода – це основа здоров’я учнів. Організм дитини напряму залежить від споживання якісної питної води, яка є розчинником та провідником усіх поживних речовин в організмі. Далеко не кожне джерело води підходить для дитячого раціону, вона обов’язково повинна бути відфільтрованою. Раніше очищена вода надходила тільки до кухні та їдальні школи, а зараз сучасна станція-автомат підключена до існуючої у школі системи доочищення питної води.
   Тож тепер батьки можуть не перейматися чи вистачить пляшечки води на день, оскільки дитина має можливість набрати собі доочищену воду у будь-який момент. Зробіть свій перший крок до якісного водоспоживання вашої дитини вже сьогодні разом з КЗШ № 61!
Переглядів: 61 | Дата: 22 Листопада 2021

                               
ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за майбутнє прийдешніх поколінь. Гідність має тисячі імен. Імен тих, кого з великою шаною та болем в серці ми називаємо Небесною Сотнею…
Шануючи пам'ять про воїнів учні Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 беруть участь у обласному творчому флешмобі «Вільні творити майбутнє» присвяченому відзначенню Дня Гідності та Свободи!
В цей день згадуємо про події Помаранчевої революції та Революції Гідності, всіх тих, хто став на захист своєї держави.
Дякуємо всім захисникам української незалежності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь.
      
Переглядів: 71 | Дата: 22 Листопада 2021

ДІТИ - ДІТЯМ ПРО ВОЛОНТЕРСТВО
Сьогодні лідери дитячих об’єднань Тернівського району відвідали "Шкільний урок волонтерства" в рамках Всеукраїнского проєкту " Шкільні агенти волонтерства", проведений членкинею ради лідерів МАДО Юлією Бондаренко для лідерів учнівського самоврядування Кривого Рогу.
Ось, що про свої враження розповіли дехто з наших лідерів :
Анастасія Матейко, лідер ДО" ДИВО" :" Щастя. Його ми шукаємо у спілкуванні, фільмах, зустрічах, книгах, музиці, але насправді воно є біля нас - це допомагати іншим. Волонтерство - це унікальна можливість стати кращим, допомагаючи тим, хто потребує нашої підтримки. Воно не має кордонів, статті, раси. Потрібно лише знайти вільний час у своєму графіку, діяльність, яка припадає до душі, і відправлятися змінювати цей світ на краще своїми вчинками!"
Анна Камінська , лідер ДО" КРОК" :" Я дізналась про цікавий рух - волонтерство. Мене замотивувала ця конференція на пізнання інформації, щоб можливо у майбутньому стати частиною великої волонтерської родини."
Єлизавета Прокопенко, лідер ДО" Первоцвіт": " Цей захід виявився дуже інформативним, кожен учасник був задіяний у спілкуванні. Я дізналася багато нового про волтерство та його види, про те як важливо допомагати людям."
СПІЛКУВАННЯ ЗАРАДИ ЄДНАННЯ - ЄДНАННЯ ЗАРАДИ ЗРОСТАННЯ!
         
         
Переглядів: 68 | Дата: 22 Листопада 2021

                               
Екологічне виховання - це відповідальна поведінка, розуміння можливих наслідків від власних вчинків всього населення, а особливо у молодого покоління.
    Мати ідею - мало. Важливо знати, як її реалізувати. Цього року наш учень 11 класу - Дмитро Хапун пройшов відбір й став півфіналістом конкурсу «Green інтелект» від Зелений центр Метінвест Кривий Ріг
Дуже приємно підтримати сьогодні Дмитра і керівника - Лесю Верешко, вчителя біології Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 з проходженням першого етапу конкурсу та побажати обов'язково ввійти до числа суперфіналістів!

Переглядів: 69 | Дата: 22 Листопада 2021

                             
ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДИТИНИ
Ви знали, що дівчата посміхаються частіше, ніж хлопці, що є 18 типів посмішок, і що щира посмішка триває лише 4 секунди?
Ми вирішили трохи забути про всі проблеми, що нас оточують й додати позитиву вам у стрічку, все-таки сьогодні Всесвітній день дитини ! А в кого як не у дітей посмішка найщиріша?
До вашої уваги фейс-арт "Дитяча посмішка - яскрава мить" від учнів Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 в рамках міської просвітницької промоакції «#ПравоНаЖиття» приурочений до Всесвітнього дня дитини. Отож, ось вам кілька фактів про користь посмішки для дітей:
   Посмішка підсилює імунну систему у діток. Вона дійсно може поліпшити фізичне здоров’я. Тіло більш розслаблене, коли людина посміхаєтеся, а це сприяє гарному здоров’ю і сильній імунній системі. Сьогодні це актуально, як ніколи 
  Посмішка знімає стрес. Тіло негайно починає виробляти ендорфіни, коли дитина посміхаєтеся, навіть коли змушує себе це зробити. Це раптова зміна настрою допоможе їй відчувати себе краще і зняти стрес. Чому б не посміхатись більше після уроків та на перервах?
   Посмішка – це універсальна ознака щастя. Попри те, що рукостискання, обійми й поклони мають різні значення в різних культурах, посмішка відома в усьому світі та у всіх культурах, як ознака щастя і схвалення.
    Посмішка заразлива. І це не просто слова. Спробуйте самі бути похмурим, коли всі у класі чи коридорі щасливі та усміхнені! 
     І на останок: посміхатися простіше, ніж хмуритися. Вчені виявили, що нашому тілу доводиться більше працювати й використовувати більше м’язів, щоб насупитися, ніж це відбувається при усмішці. Висновок: посміхайтесь так, як це роблять діти , щиро та безкорисливо! 
       
 
Переглядів: 57 | Дата: 22 Листопада 2021

                                   
 МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД ПАЛІННЯ!
А ми успішно продовжуємо брати участь у міській просвітницькій промоакції «#ПравоНаЖиття».
Сьогодні відзначається Міжнародний день відмови від паління. З метою популяризації здорового способу життя, відмови від тютюнопаління серед учнів Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 було організовано та проведено інформаційний потяг "Куди веде паління?!". В ході даної акції діти змогли за допомогою творчих здібностей продемонструвати до чого призводить звичка тютюнопаління .
«Кинути курити — одне із кращих рішень у житті кожного курця!
   Тютюнопаління – шкідлива звичка, яка полягає у вдиханні диму тліючого тютюну і є однією із форм токсикоманії. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я у світі від причин, пов’язаних з курінням, щорічно передчасно помирає більше, ніж від дорожньо-транспортних пригод. Нікотин, що міститься в тютюновому димі, практично миттєво потрапляє в кровотік через альвеоли легень. Крім нікотину, в тютюновому димі міститься велика кількість продуктів згоряння тютюнового листя і речовин, які використовуються при технологічній обробці. Куріння може спровокувати бронхіальну астму, коронарну хворобу серця, інфаркт чи інсульт, а ризик раку легень у курців в 20-30 разів більший ніж у тих, хто не курить .
Безпечних цигарок немає. Є лише шкідливі, або особливо шкідливі і чинять негативний вплив на здоров’я не лише курців. Пасивне куріння завдає не меншої шкоди. Тютюновий дим, який видихає курець, містить ті самі шкідливі речовини і вони так само негативно впливають на оточуючих осіб .
Завдяки ефективній обізнаності населення про шкоду куріння для здоров’я багато громадян прагнуть позбутися згубної нікотинової залежності. За останні роки поширеність куріння серед українців значно зменшилась. Однак ще досі більше 7 мільйонів із нас курять щоденно.
Повна відмова від куріння — найкраще, що можна зробити для власного здоров’я. Кожна година, день, місяць та рік без сигарет — крок до покращення здоров’я!
Відмовитися від куріння може кожен!Зробіть це вже сьогодні. Час обирати здоров’я!
         
Переглядів: 68 | Дата: 22 Листопада 2021

                 
Переглядів: 81 | Дата: 22 Листопада 2021

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz