Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 15 Травня 2024, 18:13

Криворізька загальноосвітня школа I-III ступенів №61 КМР ДО

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:39
МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД ПАЛІННЯ!
                                   
 МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД ПАЛІННЯ!
А ми успішно продовжуємо брати участь у міській просвітницькій промоакції «#ПравоНаЖиття».
Сьогодні відзначається Міжнародний день відмови від паління. З метою популяризації здорового способу життя, відмови від тютюнопаління серед учнів Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 було організовано та проведено інформаційний потяг "Куди веде паління?!". В ході даної акції діти змогли за допомогою творчих здібностей продемонструвати до чого призводить звичка тютюнопаління .
«Кинути курити — одне із кращих рішень у житті кожного курця!
   Тютюнопаління – шкідлива звичка, яка полягає у вдиханні диму тліючого тютюну і є однією із форм токсикоманії. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я у світі від причин, пов’язаних з курінням, щорічно передчасно помирає більше, ніж від дорожньо-транспортних пригод. Нікотин, що міститься в тютюновому димі, практично миттєво потрапляє в кровотік через альвеоли легень. Крім нікотину, в тютюновому димі міститься велика кількість продуктів згоряння тютюнового листя і речовин, які використовуються при технологічній обробці. Куріння може спровокувати бронхіальну астму, коронарну хворобу серця, інфаркт чи інсульт, а ризик раку легень у курців в 20-30 разів більший ніж у тих, хто не курить .
Безпечних цигарок немає. Є лише шкідливі, або особливо шкідливі і чинять негативний вплив на здоров’я не лише курців. Пасивне куріння завдає не меншої шкоди. Тютюновий дим, який видихає курець, містить ті самі шкідливі речовини і вони так само негативно впливають на оточуючих осіб .
Завдяки ефективній обізнаності населення про шкоду куріння для здоров’я багато громадян прагнуть позбутися згубної нікотинової залежності. За останні роки поширеність куріння серед українців значно зменшилась. Однак ще досі більше 7 мільйонів із нас курять щоденно.
Повна відмова від куріння — найкраще, що можна зробити для власного здоров’я. Кожна година, день, місяць та рік без сигарет — крок до покращення здоров’я!
Відмовитися від куріння може кожен!Зробіть це вже сьогодні. Час обирати здоров’я!
         
Переглядів: 68 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz