Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 15 Травня 2024, 17:17

Криворізька загальноосвітня школа I-III ступенів №61 КМР ДО

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

                                 

#УЛЬОТНІ_КАНІКУЛИ
П’ять, чотири, три, два, один - політ нормальний ! 
Тож наш загальношкільний ФотоБатл "#УЛЬОТНІ_КАНІКУЛИ" Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 набирає шалених обертів!

Тема сьогоднішнього дня "Богатирська наша сила!".
Що таке сила?  Складно визначити, адже важко виміряти це поняття, визначити його широту.
Сила у кожного своя! Хтось стає відомою людиною, хтось підіймає велику вагу у спортивному залі, хтось біжить довгу відстань, хтось освоює гнучкість та шпагат, хтось підкорює вершину чи верхову їзду , а хтось виграє грант та їде навчатися в престижний закордонний заклад. Сила - це певний шлях та досвід, це емоції та відчуття, суперсила у кожного своя!

Хочете побачити як проявляють богатирську силу наші учні під час канікул?
Тоді хутчіш переглядати, лайкати та репостити ФотоБатл "#УЛЬОТНІ_КАНІКУЛИ"!
Віримо в суперсилу кожного з наших учнів!
     
     
 
Переглядів: 83 | Дата: 27 Жовтня 2021

 C задоволенням запускаємо загальношкільний ФотоБатл "#УЛЬОТНІ_КАНІКУЛИ"! 

   Це чудова можливість для школярів навіть під час карантину втілити свої творчі здібності, створити прекрасні фотосвітлини власними руками, вразити оригінальністю й майстерністю інших та позмагатися. І наші талановиті учні скористалися цією можливістю на повну. 

Нікого не залишать байдужими дивовижні фотографії ульотного ФотоБатлу, якими буде рясніти наша Фейсбук-стрічка цього тижня. 

Тема сьогоднішнього дня "Ура!Канікули!".Нарешті вони настали, такі довгоочікувані! Можна виспатись  та займатись улюбленими справами, насолоджуватись спілкуванням з друзями, та змістовно відпочивати .

Існує безліч можливостей, аби отримати максимум задоволення від відпочинку. Які емоції переповнюють наших учнів та як розважаються вони в перший день осінніх канікул ви можете побачити із цих ульотних фото!
    
    

Переглядів: 66 | Дата: 27 Жовтня 2021

                                    
Одним з напрямів розвитку закладу освіти є постійне впровадження новітніх навчальних тенденцій в освітній процес. Тому команда Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 постійно долучається до заходів, які дозволяють бути завжди в курсі новітніх освітніх методик, програмних розробок та апаратних технологій. Цього разу це була ХІІІ Міжнародна виставка "Інноватика в сучасній освіті", яка є найбільшою і найвпливовішою презентацією освітніх досягнень та інновацій в Україні.

  «Інноватика в сучасній освіті» – це масштабний професійний захід в освітньому середовищі нашої країни, спрямований на обговорення нагальних проблем, обмін практикою впровадження сучасних педагогічних інновацій та рішень, спілкування між виробниками засобів навчання та їх безпосередніми користувачами, професійна платформа для контактів освітян та науковців. 

   Вкотре скарбничка нагород та досягнень нашого закладу освіти поповнилась новою відзнакою: дипломом за активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес!

    Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» - завжди очікуваний захід, адже в розрізі нашої школи він є майданчиком для презентації освітніх матеріалів і досвіду, обговорення проєктів та спілкування з освітянами всього світу.
  Щиро вітаємо весь колектив Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 61 із успішною участю у цьому заході та з новою відзнакою!
   
 
Переглядів: 69 | Дата: 27 Жовтня 2021

                                                        
22.10.2021 відбулося засідання Ради з проведення конкурсу "Громадський бюджет - 2022".

     Проєкт №5 #Хімія_for_life (матеріально-технічне забезпечення кабінету хімії, КЗШ №61) успішно пройшов оцінку експертних груп та допущений до голосування.
Попереду ще один важкий етап - ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТИ.
Друзі, учні та колектив нашої школи дуже сподівається, на Вашу підтримку!
Голосування розпочнеться в 00:00 25.10.2021.

 
Переглядів: 64 | Дата: 27 Жовтня 2021


Шановні батьки та учні!
У зв'язку із переходом Дніпропетровської області до червоної зони епідемічної небезпеки та через зростання кількості хворих на СОVID-19 з 19 жовтня 2021 року
освітня діяльність Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №61 здійснюватиметься за допомогою технологій дистанційного навчання.
Доступ до уроків організовано відповідно до розкладу занять та дзвінків.
Це останній навчальний тиждень перед початком осінніх канікул, тож ми переконані, що загальними зусиллями, разом зможемо подолати будь-які труднощі, а вимушені заходи безпеки допоможуть зберегти здоров'я нам та нашим близьким!
Слідкуйте за додатковою інформацією! Будьте здорові!
Переглядів: 64 | Дата: 27 Жовтня 2021

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz