Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 14 Травня 2024, 08:58

Криворізька загальноосвітня школа I-III ступенів №61 КМР ДО

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ
#святкуємо_разом #перемагаємо_разом
#КривийРіг_музеї_закладів_освіти_2022
    Щорічно, 18 травня, світова культурна громадськість святкує Міжнародний день музеїв. Це професійне свято хранителів загальнолюдської культури і національних цінностей. З 1978 року цей день традиційно святкують у 150 країнах світу.
     Міжнародна рада музеїв справедливо стверджує, що музеї знайомлять нас з нашим минулим та відкривають наш розум для нових ідей — двох основних кроків у побудові кращого майбутнього!
    Щиро вітаємо незламних українських музейників, які у час війни зберігають культурне надбання країни!
Сил, наснаги, перемог у відбудові та відновленні музеїв, які мають силу змінювати світ навколо нас!
Ми віримо, що скоро повернемося до мирного життя і зустрінемося з нашими відвідувачами і друзями у приміщенні історико-краєзнавчого музею при Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №61, як під час відкриття!
Все буде Україна!!! 
А поки вам до перегляду пропонуємо віртуальну екскурсію нашим музеєм в рамках міського конкурсу відеопрезентацій музеїв закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Пам'ятаємо!».
Переглядів: 44 | Дата: 21 Серпня 2022

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СІМ'Ї!
Сьогодні, 15 травня, вся країна відзначає Міжнародний день сім'ї – день наших з Вами родин .
Зараз, під час війни, багато сімей розлучила відстань. У цей непростий період, коли сім’я вимушена жити у різних куточках країни чи світу, важливо зберегти свої почуття та кохання. Безперечно, коли прийде наша Перемога, ми об' єднаємось !
Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім´ї !
Тож дозвольте у Міжнародний день сім'ї побажати Вам і Вашим рідним міцного здоров'я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї !
Спеціально до цього свята ми створили відео-альбом з неймовірних сімейних світлин наших учнів, щоб показати, що Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 - це одна велика щаслива сім'я!
Разом великою сім'єю до Перемоги
Переглядів: 43 | Дата: 21 Серпня 2022

Під таким гаслом проходив Всеукраїнський дистанційний конкурс "Будь природі другом" від ТОВ «ВСЕОСВІТА» .
Учні Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 часто вражають нас своїми досягненнями! І нещодавно наші діти вкотре показали чудові результати у цьому конкурсі.
Що означає бути природі другом?
Що за дивина "Червона книга"  ?
Як ми можемо допомогти братам нашим  меншим? А ще, чому ліс – легені планети і як правильно посадити дерево ?
Конкурс "Будь природі другом" дозволив учням розширити світогляд з природничих питань та познайомитись з цікавими екологічними фактами. Часто буває, що ми навіть не замислюємося про ті катастрофи планети, які нас супроводжують. А від маленьких дій кожного з нас може суттєво змінитися стан екосистеми! 
Участь в конкурсах– це щоденна робота на уроках і після уроків, у школі та вдома, з досвідченими вчителями і самостійно.
Сьогодні ми щиро вітаємо наших переможців та їх керівника Дубову Лілію Василівну! Вперед, до нових перемог у майбутньому!
  
Переглядів: 46 | Дата: 21 Серпня 2022

   
    Європейські країни підтримують український народ у нелегкий час боротьби з російським агресором. Ця єдність є надзвичайно важливим кроком для України на шляху до вільного європейського майбутнього.

       Ми сильний, сучасний, надійний, непереможний народ!!! Попри війну продовжуємо наш шлях до цивілізованого майбутнього у великій родині європейських країн. Неважливо, на скільки далеко ми всі зараз знаходимось, щодня ми подумки поруч. І, незважаючи на кілометри, нас об‘єднують наші історія, культура, мова, традиції та любов до своєї країни !

    В цей день ми хочемо поділитися світлинами учнів
Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 , які знаходяться у різних країнах Європи, але попри все демонструють стійку підтримку нашої Батьківщини !
Разом до перемоги!
Переглядів: 49 | Дата: 21 Серпня 2022 | Коментарі (0)

Наша Анджеліна Якубовська, учениця 6 класу Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61 здобула перемогу в XXVII Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченому Всесвітньому Дню Землі у номінації "Образотворче мистецтво".
Ми завжди тішимось успіхам школярів, а в такий непростий час, це дає нам надію.
 
Переглядів: 38 | Дата: 21 Серпня 2022

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz