Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 15 Травня 2024, 10:42

Криворізька загальноосвітня школа I-III ступенів №61 КМР ДО

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Переглядів: 56 | Дата: 05 Січня 2022

       Інформація щодо найпростіших укриттів             Тернівського району міста Кривого Рогу
Для захисту людей від деяких факторів небезпеки, що виникають внаслідок надзвичайних ситуацій у мирний час, та від дії засобів ураження в особливий період у Тернівському районі міста Кривого Рогу використовуються найпростіші укриття.
Найпростіше укриття - це цокольне або підвальне приміщення, що знижує комбіноване ураження людей від небезпечних наслідків надзвичайних ситуацій, а також у разі воєнних дій. Це споруди, які не потребують спеціального будівництва та забезпечують частковий захист людей, що укриваються.
 

                                 Споруди подвійного призначення та найпростіших укриттів
1 м. Кривий Ріг, вул. Маршака, 1А КНП «ЦПМСД
№ 1» КМР
м. Кривий Ріг, вул. Маршака, 1А
2 м.Кривий Ріг , вул.. Маршака 1А КНП   « Криворізька міська лікарня №7» КМР М. Кривий Ріг, Тернівський р-н
Вул.. Маршака 1а
Підвал головного корпусу    
Підвал пологового будинку    
Підвал терапевтичнного корпусу    
3 м.Кривий Ріг, Тернівський р-н, С.Колачевського, 55 КП «Криворізька міська клінічна лікарня    № 8» КМР» 50082, С.Колачевського, 55
  м.Кривий Ріг, Тернівський р-н, С.Колачевського, 55 КП «Криворізька міська клінічна лікарня № 8» КМР» 50082, С.Колачевського, 55
4 м. Кривий Ріг, Тернівський район,
вул. Адмірала Головка, будинок 66
Комунальна установа «Будинок милосердя» Криворізької міської ради м. Кривий Ріг, Тернівський район,
вул. Адмірала Головка, будинок 66
5 м. Кривий Ріг
вул. Каштанова, 38
КЗШ №42 м. Кривий Ріг
вул. Каштанова, 38
6 м. Кривий Ріг
Тернівський
вул.С.Колачевського, 133
Криворізький професійний будівельний ліцей м. Кривий Ріг
Тернівський
вул.С.Колачевського, 133
  м. Кривий Ріг
Тернівський
вул.С.Колачевського, 133
Криворізький професійний будівельний ліцей м. Кривий Ріг
Тернівський
вул.С.Колачевського, 133
7 м. Кривий Ріг,
вул. Сергія Колачевського, 170В
Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №45 Криворізької міської ради Дніпропетровської області м. Кривий Ріг, Тернівський район, вул. Сергія Колачевського, 170В
8 м. Кривий Ріг вул. Вартаняна б.9 Комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості «Терноцвіт»»Криворізької міської ради м. Кривий Ріг вул. Вартаняна б.9
9 м. Кривий Ріг вул. Перлинна, 23-а Комунальний заклад «ДНЗ (ясла-садок) №145 КТ» м. Кривий Ріг вул. Перлинна, 23-а
10 м. Кривий Ріг вул. Войчишена, 5 Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №61 Криворізької міської ради Дніпропетровської області м. Кривий Ріг вул. Войчишена, 5
11 м. Кривий Ріг вул. Адмірала Головка, 9-а Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №117 Криворізької міської ради Дніпропетровської області м. Кривий Ріг вул. Адмірала Головка, 9-а
12 м. Кривий Ріг вул. Широка,15 КЗ НВК Криворізька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів «Дошкільний навчальний заклад №83» Криворізької міської ради м. Кривий Ріг вул. Широка,15
13 м. Кривий Ріг,
вул. Сергія Колачевського, 84
КЗ ПК «Тернівський» КМР м. Кривий Ріг,
вул. Сергія Колачевського, 170В
14 м. Кривий Ріг вул. Матросова, 77 КЗ ПК «Першотравневий» м. Кривий Ріг вул. Матросова, 77
Переглядів: 79 | Дата: 05 Січня 2022

5 січня починається реєстрація на пробне ЗНО
5 січня розпочинається реєстрація на пробне ЗНО, яка відбуватиметься на сайті регіонального центра оцінювання якості освіти https://dneprtest.dp.ua/cms/index.php триватиме до 22 січня.
Пробне тестування відбувається з метою ознайомлення учнів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита.
Також учасники пробного ЗНО зможуть отримати результат тестування, психологічно налаштуватись на проходження тестування та навчитись ефективно розподіляти час, зосереджуючись на виконанні завдань.
Участь у пробному тестуванні є платною. Цього року вартість складання одного пробного тесту 285 грн 
Кожен учасник тестування зможе взяти участь у двох сесіях пробного оцінювання, проведення яких відбудеться 19 та 26 березня.
19 березня учасники тестування матимуть можливість скласти пробний тест з української мови або української мови і літератури.
26 березня випускники зможуть пройти пробне тестування з одного предмета на вибір – історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької або французької).
Для реєстрації кожному учаснику необхідно заповнити реєстраційну картку учасника пробного ЗНО на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти https://dneprtest.dp.ua/cms/index.php
Після цього регіональним центром буде надано логін і PIN-код для входу на інформаційну сторінку учасника пробного ЗНО.
Також не пізніше 25 січня необхідно оплатити обрані тестування через систему онлайн-оплат на сайті регіонального центру або в банку. Реєстрація для проходження тестування відбудеться лише після успішної оплати.
Не пізніше 10 березня на персональну сторінку учасники отримають запрошення-перепустку, де буде зазначена адреса пункта пробного тестування.
Після проходження пробного тестування з обраних предметів в пунктах тестувань учасники також зможуть ознайомитись з матеріалами інших тестувань, які міститимуться на особистій інформаційній сторінці учасника пробного ЗНО.
Для визначення результатів упродовж трьох днів після кожного з тестувань учасники можуть перенести свої відповіді, надані під час виконання тесту в бланках відповідей, до спеціального сервісу.
Після внесення відповідей до спеціального сервісу 25 березня на інформаційній сторінці учасника буде розміщено результат пробного ЗНО з української мови, української мови і літератури, а 1 квітня — з іншого навчального предмета.
Результат пробного ЗНО допоможе краще зрозуміти, над чим варто попрацювати більш детально, але не може бути використаний для прогнозування результатів основної сесії ЗНО.
Переглядів: 64 | Дата: 05 Січня 2022

НОВОРІЧНИЙ КУБОК федерації волейболу Кривого Рогу
Спортивний НОВОРІЧНИЙ БЛІЦ відбувся на базі Криворізької педагогічної гімназії, де зустрілися команди-переможці районних турнірів з волейболу серед юнаків.
Свою ігрову та спортивну майстерність на спортивному НОВОРІЧНОМУ БЛІЦІ демонстрували команди юнаків із Тернівського (КЗШ№61), Саксаганського (КЗШ№107), Довгинцівського (КПГ) районів м. Кривого Рогу.
Всі ігри пройшли в напруженій боротьбі... але більш потужною за майстерністю була команда Тернівського району, яка здолала супротив інших команд і виборола НОВОРІЧНИЙ КУБОК.
Переглядів: 173 | Дата: 05 Січня 2022

Увага! У міжгалактичний простір відправляється новорічний експрес "COSMO WINTER" 
Станція — Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 61, місце призначення — канікули! 
Першими у святкову подорож відправляються учні 1-А та 1-Б класів. Ці діти під керівництвом своїх класних провідниць вже дізнались все про новорічні свята, вміють співати, танцювати, виконувати цікаві завдання, веселитись та гарно проводити час!
Сумніваєтесь? Перегляньте фото і ви переконаєтесь, що ми сміливо можемо здійснювати їх посадку у перші вагони! 
А хто наступний пасажир нашого новорічного експресу? - Дізнаємося незабаром
 
Переглядів: 60 | Дата: 05 Січня 2022

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz